Profilbillede
Profilbillede er lige så vigtigt som en god profil tekst.

Profilbillede på din sex dating app hvis du vil score.

Kvinder og mænds profilbillede på Tinder.

Profilbillede på din profil er et must. Meget tyder på at, der generelt er ret stor forskel på mænd og kvinders tilgang til deres profilbillede. På dating-apps som Tinder og adultsex.dating

Hunkøn på Tinder har det med at, manipulere så meget med deres billeder. Så de reelt ikke er til at genkende, hvis man en dag kommer på date.

Det kan vel sammenlignes lidt med at købe en lejlighed, hvor et profilbillede er manipuleret. Så det viser sig at, virkeligheden er en helt anden, når man ser lejligheden.

Men hvor kvinder måske er for gode, til at sælge sig selv på billeder. Så sker det at, vi nærmest ville ønske at, I mænd gjorde det samme.

Mange mænd forstår ikke den vigtige funktion, et profilbillede har på Tinder. Mænd  nærmest undersælger jer selv – eller i hvert fald fuldstændig fejltolker.

Hvordan vælger du et profilbillede til Tinder.

Du skal ikke vælge et af dig og en mand, brug heller ikke et billede af dig og et barn. Selv om det ikke er dit eget, det kan dine fremtidige dates jo ikke se.

Brug heller ikke profilbilleder, hvor du poserer sammen med en veninde. I hvert fald ikke, hvis hun er pænere end dig.

Drop også billeder, hvor du næsten ikke har tøj på. Det tiltrækker bare typer, du ikke har lyst til at date. Gry har valgt et profil billede fra stranden, selv om hun har nøgen billeder på profilen.

Find derimod et vellignende billede, der ikke er kørt gennem alverdens snapfilter, og billede redigerings programmer. ved sugardating giver det flere hits med frække billeder.

Profilteksten er lige så vigtig.

Keep it simple. Hvem gider læse en roman om et andet menneske, før man overhovedet har mødt vedkommende?  er også en mulighed men der må profilbilledet godt være frækt.

Hvis din profiltekst var en sang, så skulle den højest indeholde tre vers. Ligesom jobannoncer, så stræb efter så få klichéer som muligt. Du er ikke “sjov, eventyrlysten og festlig”.

Du synes derimod at, “Jonathan Spang total grineren, rejser så ofte, du får mulighed for det, og elsker en festlig aften med gode venner og veninder.”

Du kan læse mange flere fede artikler her.

You May Also Like